PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bli frivillig under galleria

Bli frivillig under Galleria.

 

Gallerias offisielle webside. http://www.galleria.no/frivillig/ 

Vil du bli kjent med nye flotte folk?  Ønsker du å bidra til at Galleria blir en god opplevelse for utstillere og besøkende?                                                                                                                      Vi trenger frivillige som kan tenke seg å være vertskap under hele eller deler av Galleria-uka. Vi hører også gjerne fra dere som kan tenke dere å gjøre en innsats forut for selve Galleria.

Det er viktig at du oppgir antall timer du kan tenke deg å jobbe, og om du kan på             dagtid (11-17) eller på kveldstid (18-20).

For å få nedenfor nevnte goder, forplikter du deg til å jobbe minimum 15 antall timer. Du kan selvfølgelig bidra færre timer enn dette, men du kan da ikke regne med å få alle disse godene.

Dette er hva vi gir deg som «takk for innsatsen»:

      Bli-kjent-kveld med opplæring:

o   Det gode vertskapet – Kunsten å få mennesker til å føle seg velkomne

o   Innføring i oppgaver

o   Servering

      «Vorspiel» til Byfesten sammen med utstillere og arrangører

      Fri inngang til Byfesten

      T-skjorte (FRIVILLIG)

Oppgaver:

  • Praktisk arbeid i dagene forut for Galleria: Rigging, henge opp informasjonsskilt, dele ut kataloger m.m.
  • Kontaktperson. Som kontaktperson er det din jobb å sørge for at Gallerias utstillere blir godt mottatt og ivaretatt mens de er i Mosjøen:

o   hente på flyplass/jernbanestasjon/ferjeleie

o   vise tildelt utstillingslokale, hjelpe til med innstallering (spiker og festemateriell!)

o   informere om Galleria og Mosjøen by, tilby omvisning samt bykart og katalog

o   være tilgjengelig på telefon

o   kjenne til og informere om prosedyrer vedrørende sikkerhet, brann og sykdom

  • Avløse kunstnerne slik at de kan få matpauser og anledning til å besøke de andre utstillingene
  • Trivselsspreder: Servere kaffe, kjeks, vann, og samtidig spørre om utstillerne savner noe eller trenger hjelp til noe. Vi må ha en målsetting om at alle kunstnerne besøkes minimum en gang pr utstillingsøkt.
  • Altmuligperson: Etterfylle med kataloger i utstillingslokaler og i butikker, tømme søppelsekker og annet forefallende ryddearbeid.
  • Sitte i sekretariatet. Besvare spørsmål og henvendelser fra utstillere, besøkende, frivillige og andre som måtte lure på noe.                          

For å være frivillig under Galleria, må du ha telefon og e-post som sjekkes regelmessig. All kommunikasjon med de frivillige før, under og etter Galleria skjer per telefon og e-post. Den informasjonen du legger inn når du viser din interesse, vil bli lagret av Galleria og vil i ettertid fungere som en «frivilligbank.» Du kan selvfølgelig reservere deg mot at informasjonen lagres utover Galleria-uka.

Vi kan dessverre ikke garantere at alle får jobbe med akkurat det de ønsker eller de dagene de har mest lyst/kan, men vi prøver å ta hensyn til dine ønsker så langt det lar seg gjøre. I all hovedsak må vi disponere de frivillige slik at alle oppgavene dekkes på en god måte. Dersom du blir syk eller forhindret fra å møte som avtalt, er det viktig at du ringer og gir beskjed.

Har du spørsmål om det å være frivillig, send e-post til lise.eikeland.fossli@gmail.com eller ring mobil 98696785.

Ønsker du å melde seg som frivillig, sender du e-post til lise.eikeland.fossli@gmail.com eller ringer mobil 98696785. E-posten bør inneholde mobilnummer, e-post, arbeidsoppgaver basert på ferdigheter eller ønsker, samt antall timer/dager du kan tenke deg å stille opp.